"Solliciteren bij Brady? Dat is helemaal niet stressvol!"

Mijn eerste contact met Brady was via De HR-dienst. Zij hebben mij het bedrijf voorgesteld zodat ik mij een duidelijk beeld kan vormen van mijn toekomstige werkgever. Ook tijdens de verdere procedure kon ik steeds bij de personeeldienst terecht voor verdere vragen. Ik vond het fijn om tijdens de sollicitatie-procedure al eens een kijkje te mogen nemen op mijn nieuwe werkplek en kennis te maken met de collega’s.

Mijn 1ste werkdag bij Brady kan ik mij nog levendig herinneren. Vooral het warme welkom gevoel, dat er trouwens nu nog heerst, is mij bijgebleven. Ik kreeg ook een rondleiding doorheen het ganse gebouw en werd aan iedereen voorgesteld. Het is in het begin wel moeilijk om al die namen en gezichten te onthouden, maar de naamkaartjes op de bureaus (uiteraard met Brady labels!) zijn gelukkig een grote hulp.

Mijn 1ste werkweek bestond vooral uit trainingen en opleidingen maar al vrij snel kreeg ik zelf al enkele projecten toegewezen. Zo’n on-the-jobtraining is de ideale manier om verschillende dingen te leren kennen – mensen, processen, materialen – terwijl je effectief aan projecten werkt.”

Ik heb hier al veel geleerd en kijk ernaar uit om nog veel meer bij te leren. Kortom, ik ben heel tevreden over mijn start bij Brady.“

Romy, R&D engineer (#bradyproud sinds 2019)